Na úvodní stránku





Nábor mladých stolních tenistů

TAMeK

2013-01-29

Sport

Přečteno: 2371

Komentářů: 0


TTC Praha provádí do nového pololetí letošního školního roku nábor nových zájemců z řad žáků a dorostenců pro rekreační i závodní hraní.


Tréninky dětí mládeže TTC Praha probíhají v herně stolního tenisu Centrum zábavy, Sokolovská 96a, Praha 8 (cca 200 m od stanice metra Křižíkova). Trénovat je možno jednou, dvakrát nebo třikrát týdně pod vedením trenéra licence C. Tréninky jsou v pondělí, středu a čtvrtek vždy od 15.30 do 17.00 hodin.

 

Pololetní oddílový příspěvek je 1.100,-- Kč při tréninku jednou týdně, 2.000,-- Kč při tréninku dvakrát týdně a 2.700,-- Kč při tréninku třikrát týdně. Podle talentu a zájmu o trénink jsou následně vybráni zájemci, kteří mohou hrát žákovské či dorostenecké souteže za TTC Praha (ti nejlepší mohou hrát i v soutěžích dospělých).

 

Trénujeme na šesti stolech značky Stiga, na sedmém stole je umístěn tréninkový robot. Trénink začíná krátkým rozcvičením, po něm následuje průpravná část, kdy se trénují jednotlivé údery, podání či jednodušší a složitější herní kombinace. Poslední půlhodina tréninku je soutěživá.

 

Žáci TTC Praha měli v letošní sezóně dva týmy, Áčko skončilo na 3. místě v 2. třídě pražského přeboru starších žáků družstev. V dorostu budeme hrát 3. třídu pražského přeboru družstev. Náš nejlepší žák hraje nyní i v soutěži můžů v F týmu 6. třídu pražského přeboru.

 

Trénink probíhá průběžně. První trénink si můžete vyzkoušet bezplatně. Nejvíce volných míst z hlediska 1. pololetí bylo ve čtvrtek, nejméně ve středu. Prootže většina hráčů bude asi pokračovat i v druhém pololetí, očerkává se, že poměr bude stejný.

 

Informace obdržíte buď přímo na tréninku (doporučujeme přijít cca 15 minut před tréninkem, kdy má trenér více času) a nebo na mobilním telefonu 603 451 965.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024