Na úvodní stránku





Po letech obnovena Primaseznamka

Martin Fencl

2013-06-18

Internet

Přečteno: 5171

Komentářů: 0


V těchto dnech se rozebíhá Primaseznamka, která tu kdysi taky už byla. Nyní začal a úplně znova jako jedna ze sekcí Primaportálu.


Primaseznamka byla spuštěna prvně v roce 2007 a převzala starší klientelu z Dětské seznamky. Zanikla při stěhování webhostingu na Savanu, kdy zanikla většina projektů ICOKu mimo těch nejdůležitějších.

 

Primaseznamka

Druhou sekcí Primaportálu, která byla spuštěna do provzu, byla Primaseznamka. I ta, přestože už kdysi fungovala, začala před pár dna úplně od nuly. A krátce po ní byla spuštěna Primaburza, která je jí velice podobná. Rozdíl je v tom, že Primaseznamka je spíše o vztazích, kdežto Primaburza je o věcech. Jinak jsou to oba inzertní portály s velmi podobným jádrem.

 

Na Primaseznamce máte několik rubrik a v nich podrubriky, do kterých můžete podávat inzeráty. Je na vás, zda zde na sebe zveřejníte kontakt nebo zda budete inzerovat pod začkou a zájemce vám odpoví přes webový formulář, z nějž vám přijde odpověď do vašeho emailu.

 

V osobním nastavení si můžete spravovat své inzeráty. Dále si sem můžete vložit svoji fotografii a zapnout či vypnout její zobrazování u vašich inzerátů.

 

Přihlásíte-li se k odběru novinek emailem, budou vám chodit informace o všech nových inzerátech. Tyto informace jsou zasílány jedou denně v časných ranních hodinách.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024