Na úvodní stránku





Mimořádné vánoční koncerty Marie Rottrové

TAMeK

2013-11-08

Kultura

Přečteno: 4375

Komentářů: 0


V Loca Cafe Bar uskutečnila tisková konference u příležitosti MIMOŘÁDNÝCH VÁNOČNÍCH KONCERTŮ MARIE ROTTROVÉ. Fanoušci se tak po dvou letech opět mohou těšit na veřejné vystoupení jedné z největších hvězd české populární hudby, Marii Rottrovou. Vánočních koncertů bude šest a pořádají se ve spolupráci s Nadací AGROFERT HOLDING. Prodej vstupenek v síti TICKETPRO začal v týdnu od 14. 10. 2013.


Na tiskové konferenci novinářům sama Marie Rottrová uvedla důvody opětovného veřejného vystupování, a to v podobě MIMOŘÁDNÝCH VÁNOČNÍCH KONCERTŮ. „V roce 2011 jsem při příležitosti svých narozeninových koncertů oznámila konec koncertní činnosti, ale zároveň jsem se nebránila občas hostovat na koncertech svých kolegů nebo na některé z charitativních akcí. Právě při hostování u mých kolegů se mi zastesklo po vlastních koncertech. Ve stejný čas přišla i nabídka ke spolupráci s Nadací AGROFERT HOLDING, díky čemuž vzniklo krásných šest MIMOŘÁDNÝCH VÁNOČNÍCH KONCERTŮ.“  
Účelem spolupráce s Nadací AGROFERT HOLDING je snaha veřejně upozornit na důležitou tématiku starších, zdravotně a sociálně slabých spoluobčanů žijících v domovech pro seniory, věnovat jim část výtěžku z koncertů a zároveň podpořit Nadaci AGROFERT HOLDING v tomto projektu. „Paní Marie Rottrová, ač to nikdy nikde veřejně neprezentovala, se charitě velmi věnuje. Často podporuje různé projekty, proto nás velice potěšilo, že se s naší Nadací AGROFERT HOLDING ráda propojí. Naše spolupráce tak bude započata právě MIMOŘÁDNÝMI VÁNOČNÍMI KONCERTY a bude pokračovat i v roce 2014,“ uvedla ředitelka Nadace AGROFERT HOLDING, Ing. Zuzana Tornikidis, MBC.
 
MIMOŘÁDNÉ VÁNOČNÍ KONCERTY MARIE ROTTROVÉ v doprovodu orchestru Septet Plus, dětského sboru Coro Picollo a speciálních hostů se budou konat:
  2. 12.     Praha                Lucerna 20:00
  3. 12.     Brno                 BVV pavilon P 19:00
  5. 12.     Ostrava            ČEZ Arena 19:00
11. 12.     Bratislava        Hant Arena 19:00
16. 12.     Olomouc          Hala UP 19:00
17. 12.     Č. Budějovice  Hala Stromovka 19:00

Prodej vstupenek v síti TICKETPRO začíná v týdnu od 14. 10. 2013.
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024