Na úvodní stránku





Sázavafest 2014 prodlužuje a uvolňuje zvýhodněný balíček vstupenek

TAMeK

2013-12-05

Kultura

Přečteno: 4213

Komentářů: 0


Festival, který má tradici. Festival, který má stále co říct. Festival, který slibuje, že bude ještě více fresh. Sázavafest se již tradičně první srpnový víkend odehraje v magickém zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou, ve kterém minulý rok definitivně zakotvil. Právě uvolňujeme do předprodeje druhou vlnu vstupenek a také tradiční Vánoční balíček, oznamujeme prodloužení festivalu a představujeme první potvrzené umělce.


Sázavafest uvolňuje do prodeje další zvýhodněný limitovaný předprodej třídenních vstupenek. Od 23. listopadu 2013 do 31. ledna 2014 můžete koupit vstupenku za cenu550 Kč, a to včetně poplatků prodejní sítě www.ticketportal.cz. Jako každý rok, nabízíme také letos speciální Vánoční balíček, a proto za nákup dvou vstupenek najednou zaplatíte 950,- Kč. Potěšte tedy už teď sebe nebo své nejbližší koupí lístků za zvýhodněnou cenu k  Vánocům. Akce na nákup dvou vstupenek platí do 23. prosince 2013.

 

Organizátoři také oznamují, že původně předpokládaný dvoudenní rozsah festivalu se o den rozšiřuje. Proběhne tak klasicky od čtvrtka do soboty, tedy v datu 31.7. – 2.8. 2014. Již zakoupené lístky budou samozřejmě platit na všechny tři dny.

 

Pomalu se rýsuje program festivalu. Chceme jít ve šlépějích světových metropolí jako Berlín, Londýn nebo Paříž, a tak se Sázavafest stane hostitelem probíhající electro swingové revoluce. Už v loňských ročnících jsme se tohoto žánru dotkli a návštěvníci byli nadšeni. Rádi bychom to zopakovali,“ přiznal Pavel Kloupar, pořadatel festivalu.

Letošní zahraniční electro swingovou hvězdou bude francouzské duo BART & BAKER. Tito dva pánové v obleku byli jedni z prvních, kteří před deseti lety přišli s neotřelou kombinací skoro sto let starého swingu a moderních DJ postupů. Z českých luhů a hájů máme potvrzena dvě velká jména – svou klasicky extravagantní show předvede stálice české hudební scény MONKEY BUSINESS a do netradičních vod posluchače zavede unikátní projekt jednoho z předních českých zpěváků - DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE.   

 

Partnerem Sázavafestu je Český slavík Mattoni 2014. Vítěz hlasování kategorie Objev roku tak díky této spolupráci vystoupí i v rámci festivalu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024