Na úvodní stránku





IVIO – první on-line kino s unikátní filmovou knihovnou zdarma od 13. března v České republice!

TAMeK

2014-03-19

Kultura

Přečteno: 4476

Komentářů: 0


Vybrat si ze stovek titulů podle svého vkusu či aktuální nálady ten správný film nebo seriál a sledovat jej kdykoliv na počítači, tabletu či smartphonu, zdarma a bez kolize se zákonem... Splněný sen moderního diváka se jmenuje IVIO! První a jediné online kino v České republice s legálním obsahem dostupným zdarma odstartoval ve čtvrtek 13. března.


IVIO,internetový projekt společnosti Hollywood Classic Entertainment, jedinečným způsobem spojuje výhody videopůjčovny a kina a zároveň nabízí vítanou alternativu ke stahování „na černo“. Divák má on-line k dispozici knihovnu mimořádného rozsahu a obsahu – na tisíce hodin filmů a seriálů různých žánrů, z různých zemí, z nichž mnohé nikdy nevyšly na DVD. IVIO je rychlé, uživatelsky velmi jednoduché. Zahraniční filmy jsou dabovány do češtiny, ovšem možné je i jejich přehrání v původním znění. IVIO zkrátka otevírá svět filmu všem zájemcům!

Uživatelům osobních počítačů (stolních, notebooků, PC i Apple) je IVIO přístupné přes webový portál www.ivio.cz. Pro uživatele mobilních zařízení jsou určeny speciální aplikace. Stačí pár kliknutí a divák se ocitne v přehledně uspořádané databázi filmů a seriálů.  Krimi, rodinné, pro děti, dobrodružné, komedie... Knihovna se bude postupně rozšiřovat, v první fázi o filmy a seriály světoznámého studia Walt Disney / ABC Universal a dále pak studia FOX, BBC. Počítá se i se speciálním projektem Hot from the US, který by přinesl současné americké seriály, mající četné příznivce i u nás, už 24 hodin po premiéře v USA.

Nabízený obsah je z důvodu licencování rozdělen do tří skupin. Filmy a seriály v nejobsáhlejší skupině (nyní přibližně 700 titulů) jsou přístupné zdarma, v SD kvalitě a prokládané reklamami (za poplatek 29 Kč/měsíc bez reklam). Další možností je pořídit si určitou formu předplatného s řadou benefitů, jako je například možnost přehrávání filmů bez reklam a v HD kvalitě. Tento prémiový účet je dostupný za 39 Kč/den, 99 Kč/týden, 189 Kč/měsíc, 499 Kč/3měsíce a 1999 Kč/rok. Ve třetí skupině jsou především žhavé novinky, které  je možné zhlédnout za jednorázovou platbu 49 Kč/v nižší kvalitě a 69 Kč/v kvalitě vyšší.

Celý systém plateb a komunikace klienta s platformami probíhá bez registrace, jednoznačnou prioritou je maximální komfort klienta. Platby odcházejí prostřednictvím SMS zprávy nebo platebními kartami (poskytovatel GO PAY) a u mobilních aplikací pomocí tzv. Inn App Purchase. Velkou výhodou je, že IVIO umožňuje spojit do skupiny až 4 různá zařízení (ať už jde o mobilní telefon, tablet či počítač). Celá rodina se tak stane jedním zákazníkem, sdílejícím veškeré platby a nákupy, a rodiče navíc získají přehled o tom, co sledují jejich děti.

IVIO nabízí skutečně komplexní zážitek ze setkání s domácí i světovou kinematografií. Díky spolupráci s Česko-Slovenskou filmovou databází (ČSFD) jednotlivé filmy či seriály v knihovně provází i doplňující informace o tvůrcích, hereckém obsazení, synopse a další zajímavosti.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024