Na úvodní stránku





Bejbypankový festival Kefír v Třebovli nabídne mimořádně pestrý program pro děti každého věku

TAMeK

2014-08-22

Kultura

Přečteno: 4063

Komentářů: 0


První oficiální ročník zážitkového rodinného bejbypankového festivalu Kefír vypukne v sobotu 6. září v 10 hodin.


Festivalový areál ve středočeské Třebovli nedaleko Prahy se promění v tvořivý bejbypankový svět, v Zemi Nezemi, ve které se na každém kroku budou dít neuvěřitelné věci! Pro menší i větší dětské návštěvníky je připraveno Kašpárkovo městečko, loutkový plácek, zábavné atrakce a dílny. Pro odrostlejší mládež otevře bránu Kefír street.

Festival Kefír, podobně jako při loňském úspěšném nultém ročníku, nabídne originální hudební a divadelní výstupy, sportovní aktivity, gastronomické zážitky, tvořivé dílny, výstavy a množství atrakcí, vytvořených pouze a výhradně pro tuto příležitost. Kefír reprezentuje živou, kvalitní, zdravou, osvěžující kulturu pro všechny generace. A letos bude ještě lepší než vloni! V žánrově příjemně rozptýleném programu si to své vybere opravdu každý – od nejmenších dětí, školáků, přes teenagery a mladé singls až po rodiče a prarodiče.

Na plácku na louce děti pobaví hudební a divadelní show na starém hasičském speciálu souboru Bomberos, mladí cirkusáci Cink Cink Cirk, aquabely v bazénu, skvělí akrobaté Flying Boys a večerní ohňová show.

Kašpárkovo městečko slibuje mimo jiné Dechno párty, malé cirkusové šapito, střelnici i diskusní show Václava Moravce.

Další zónou speciálně připravenou pro děti a jejich rodiče je plácek loutkový. Vystoupí například divadlo Studna, speciální komiksové představení Králíček odehrají Jiří Šimek a Sara Arnsteinová a k dispozici všem bude půjčovna loutek.

Podrobný program a aktuální přehled všech doprovodných aktivit jak pro děti, tak i pro dospělé naleznete na webových stránkách www.festivalkefir.cz.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024