Na úvodní stránku





Speciální projekce pro pejskaře

Bio Oko bude pro tento večer speciálně připraveno na psí doprovod včetně občerstvení  pro čtyřnohé.  Na programu bude film Frankenweenie: Domácí mazlíček a prvních 10 diváků se psím doprovodem bude dokonce odměněno!
 

Psí ráj
Bio Oko hostí pejskaře celý rok. Do kina se totiž může celoročně se psým doprovodem. Jediná podmínka je mít psa na vodítku. Speciální projekci pro pejskaře nicméně Bio Oko hostí poprvé. Uskuteční se u příležitosti uvedení nového filmu Frankenweenie: Domácí mazlíček režiséra Tima Burtona do kin.
 
„Jako majitel psa je mi nepříjemné nechávat mého čtyřnohého kamaráda doma, když se jdu někam bavit. Svého psa beru mimo návštěvy bazénu téměř všude, proto bych chtěl povzbudit ostatní pejskaře k návštěvě kina i s němým doprovodem,“ říká k projekci David Beránek, ředitel Bia Oko.
 
Domácí mazlíček od Tima Burtona
A co že se bude promítat? Výtvarně nedostižný režisér Tim Borton přichází s dalším ze svých počinů, tentokrát se snímkem opravdu pro celou rodinu včetně domácích mazlíčků. Frankenweenie: Domácí mazlíček je dojemným příběhem chlapce a jeho znovuzrozeného psa. Když malý Victor nečekaně přijde o svého milovaného psa Sparkyho, povolá na pomoc vědu a svého nejlepšího přítele přivede znovu k životu – jen s několika drobnými změnami. Snaží se svůj výtvor ukrývat, ale když se Sparkymu podaří uniknout, nejen Victor, ale celé město zjistí, že znovuzrození může mít příšerné následky.
 
 
PEJSKAŘSKÁ PROJEKCE: FRANKENWEENIE – DOMÁCÍ MAZLÍČEK
3. leden 2012 od 20.30
Bio Oko, Františka Křížka 15, Praha 7
Vstupné: 150 Kč
 

zdroj:  www.biooko.net


Přidání komentáře k článku Speciální projekce pro pejskaře



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024