Na úvodní stránku





Písmákovi virtuální kamarádi

     Na Internetu mám hodně virtuálních kamarádů. Třeba na Majácích jsem se seznámil s Pralinkou, který mi píše do mých lodiček Deník a Felicie. Bohužel, někteří kamarádi, kteří tam byli, tam už asi nechodí, třeba Noe, kterému jsem psal do lodičky Noemova archa. Pak mi taky přestal psát Rasan. Asi tam už taky nechodí. Do lodiček si ještě píšeme s Matýskem a Ondíkem, s Matýskem si teď píšu i emaily.


     Další kamarády jsem našel na Dětské seznamce. Ti ale po čase přestali psát. Tak jsem si zaktualizoval inzerát a na pár inzerátů jsem odpověděl. Dětská seznamka je teď nová, tak tam snad bude chodit víc kamarádů a někdo mi snad napíše.


     Kamarády mám i na Xku v Klubu ekamarádů. Tam si pravidelně večer povídám s Mikrou, See-korkou a dalšími. Chodil tam za mnou Písmák2 a Holka10. S Písmákem2 jsem se seznámil na Dětské seznamce a Holka10 je jeho sestra. Snad tam po prázdninách zase začnou chodit. Hrál jsem s nima i Piškvorky.


     Kamarády mám ale i z eKamaráda. S Majkim jsem se začal kamarádit přes diskuse k článkům. On teď chodí i na Majáky. Tam si udělal lodičku i Mikra.


     Škoda, že někteří kamarádi po čase přestanou psát. Snad se někteří zase ozvou a snad mi napíšou noví kamarádi.


     Pak si ještě chodím hrát na Mozaiku. Na banneru jsem se dočetl, že Markéta hraje šachy a Emil hraje tenis. Já šachy moc neumím a tenis vůbec ne, tak si chodím hrát na Mozaiku. Jsou tam křížovky. Zatím se mi je ale nepodařilo vyluštit.


    Martin, který Mozaiku dělá se svojí sestrou Terezou, má taky lodičku na Majácích, tak mu tam taky píšu. Na Majácích se jmenuje Juniorek.


     Prostě na Internetu je to moc pěkné. Člověk se tam může bavit i vzdělávat. Já se tam toho naučil hodně a teď hledám kamarády, kterých není nikdy dost.

Tento archivní článek byl napsán v roce 2002.



Přidání komentáře k článku Písmákovi virtuální kamarádi



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024