Na úvodní stránku





Co nového v portfoliu ICOK

Do stránek Portfólia ICOK, které prošlo zhruba před rokem rekonstrukcí, přibylo v poslední době pár internetových stránek. Z webů Internetu mládedži, z.s. přibyl pouze jeden a to rozcestník stránek JunWeb.Ten se snaží aspoň částečně nahradit zaniklý rozcestní stránek Caramba. Poměrně dlouho zaparkovaná doména junweb.cz tak konečně dosdtala opět svůj obsah. Připomeňme, že původně byla směrována na webový server, který byl v kanceláři tehdejšího Informačního centra oddílů a klubů (dnes Internet mládeži, z.s.). Po odstavení webového serveru, jehož provoz byl poměrně náročný, byla tato doména věnována soutěži internetových stránek mládeže, jíž proběhlo několik ročníků. Potom následovala odmlka, kdy po přestěhování všech webů z VS hostingu, který se nezachoval vůbec korektně, část webů skončilo. V rámci jejich opětovném obnovování na Savaně, která nám nabídla téměř stejný rozsah webhostingových služeb za výrazně nižší cenu, byl nyní JunWeb opět obnoven.

 

Více nových stránek jsou ale mezi spřátelenými weby. Možná jste zaznamenali znovuobnovení Sdružení klubů správných kamarádů ČR a jejich transformaci na Ďáblové Praha, z.s. Stránka nového spolku v portfoliu samozřejmě nechybí a v té souvislosti zde přibyla ještě nově vzniklá stránka Centrum Ďáblice, která sjednocuje akce Centra stolního tenisu Ďáblice a Ďáblové Praha, z.s. do jednoho webu a současně se na tomto webu dočtete o kulturních akcích, pořádaných v Centru Ďáblice, které pořádá přímo TJ Stolní tenis Praha, která má konečně také vlastná samostatnou www stránku.

 

V portfoliu je mimo výše zmíněných stránek i stránka Stolní tenis Praha, která je statickým rozcestníkem, který vás zve na stránky zabívající se děním kolem Centra Ďáblice, ale i dění kolem stolního tenisu v Praze v širším kontextu, takže vás odkáže i na stránky, které jsou v portfoliu již delší dobu a to na Stolní tenis v Praze a KT Praha.

 

Během prázdnin se ale počítá se spuštěním dalších vlastních webů, pro než jsou domény zatím stále parkovány. Které to budou, necháme zatím jako překvapení. Chystáme ale jednu novinku na doméně, na které jsme zatím nic neměli a následně obnovu jednoho z webů, který několik let běžel.



Přidání komentáře k článku Co nového v portfoliu ICOK



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024