Na úvodní stránku





CVVZ 2020 on line

Pořadatelé budějovické CVVZ by byli rádi, kdybyste se zapojili do on line CVVZ, kterou chtějí umožnit sdílení zkušeností v době, kdy se nelze setkat osobně. Lektoři tedy budou místo klasického vedení přednášek natáčet videa, která budou v termínu CVVZ a ještě několik dní po, k dispozici jejím virtuálním účastníkům. Vyzývají tedy všechny, kdo mají nějaké zkušenosti, aby se s nimi podělili natočením videa v maximálné délce 90 minut na téma, které je vám blízké. Můžete poslat video z vaší činnosti nebo se podělit o zajímavou hru či on line zkušenost.

 

Přes server Adam CZ se na vás pořadatelé obracejí s prosbou: „Na naší online CVVZ bychom chtěli představit i kategorii tipů na programy s dětmi. Můžete v pár minutkách ukázat např. hry, které u vás v oddíle mají úspěch, krátké návody na vyrábění apod. V současné situaci ohledně koronaviru jistě všichni ocení i tipy na online alternativy činností s dětmi (oddílových schůzek, kroužků, distanční výuky…) a obecně informace o tom, jak zrovna vaši činnost epidemie zasáhla a jak se vám s tím podařilo vypořádat. Zároveň také budeme rádi, když se s námi podělíte o videa z táborů či oddílových akcí (klidně i staršího data).“

 

Video nemusí být v profesionální úrovni, prostor dostanou i začátečníci. Video může být libovolně krátké, nemusí naplnit přednáškový čas 90 minut.

 

Další podrobnosti najdete na http://www.adam.cz/clanek-2020110001-cvvz-celostatni-vzajemna-vymena-zkusenosti-2020-online.html. Další informace, včetně historie této akce, najdete na www.cvvz.cz. Videa můžete posílat ale už jenom do 10. 11. 2020. A následně potom o víkendu hurá na internet, kde bude CVVZ 2020 probíhat na adrese www.cvvz.cz.



Přidání komentáře k článku CVVZ 2020 on line



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024