Na úvodní stránku





Pozvánka na Mikulášský Stiga turnaj

V sobotu 8. 12. 2012 se koná v Centru zábavy Karlín 4. ročník Mikulášského Stiga turnaje. Je o turnaj dvouher stolního tenisu ve třech výkonnostních kategoriích o kterém najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=350. Hraje se o mediale.

 

První ročník tohoto turnaje se hrál 5. 12. 2009 za účasti 33 hráčů ve třech výkonnostních kategoriích, v nichž vyhráli Bohuslav Fiala (A 17 hráčů), Aleš Fiala (B 24 hráčů) a Miloslav Fuček (C 10 hráčů). Fruhý ročník se 5. 12. 2010 hrál při účasti 25 hráčů ve dvou výkonnostních kategoriích, jejichž vítězi se stali Miroslav Filip (A 19 hráčů) a Bohuslav Fiala (B 14 hráčů). Třetí ročník se hrál za účasti pouhých deseti hráčů ve třech výkonnostních kategoriích, jejichž vítězi se stali Miroslav Filip (A 4 hráči), Václav Němec (B 7 hráčů) a Růžena Poláková (C 4 hráči).

 

Pokud bude v letošním ročníku v některé kategorii méně jak deset účastníků, nebudou již do dalšího ročníku tohoto turnaje zařazeny medaile. O medaile a sošky se v turnajích, které se konaly v letošním školním roce, hrálo naposled. Zařadí se mezi ně i Mikulášský Stiga turnaj?



Přidání komentáře k článku Pozvánka na Mikulášský Stiga turnaj



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024