Na úvodní stránku





Opuštěné kočky hledají domov

TAMeK

2014-01-30

Různé

Přečteno: 4151

Komentářů: 0


V sobotu 8. 2. 2014 na pražském Chodově v KC Zahrada od 10,00 do 17,00 bude OS Kočičí domov Sluníčko organizovat svou 1. Valentinskou umisťovací výstavu opuštěných koček.


Výstavy se zúčastní 16 sdružení a ochranářských organizací se 100 zvířátky z celé ČR. Cílem výstavy je najít domov opuštěným kočkám a informovat veřejnost o nutnosti starat se nejen o kočky žijící v domovech, ale i venku, o kastračních programech a o ochraně zvířat obecně.

Zájemci si vybranou kočku mohou rovnou odvézt domů, stačí pouze zaplatit příspěvek za veterinární péči a podepsat předávací protokol. Vstupné na výstavu bude 35 Kč,- ze kterého se částečně uhradí pronájem sálu v KC a zbytek poputuje na potravu a veterinární péči zvířátkům, které domov na výstavě nenaleznou, nebo se výstavy nemohou zúčastnit například z karanténních důvodů. Zájemci o kočičku zde dostanou podrobné informace nejen o zdravotním stavu každé kočičky, ale i o její povaze a potřebách.

Kočky z útulků a soukromých depozit nacházejí v těchto zařízeních nezbytnou péči, ale to co potřebují nejvíce (bezpečný a klidný domov) mají šanci získat právě na takovéto výstavě. Přivítáme jakoukoliv podpor! u veřejnosti a médií, včetně materiálních darů pro naše chlupaté svěřence. Náklady na péči o nemocná zvířata ve větším množství jsou obrovské.

Přijďte si v čase známém rozdáváním lásky pro trochu té lásky kočičí.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024