Na úvodní stránku





Prima kamarády najdeš na Dětské seznamce

Michal Nováček

2012-07-16

Archív

Přečteno: 3179

Komentářů: 0


Dnes vám představím další zajímavou stránkou a tou je Dětská seznamka. Na ní si můžete hledat kamarády, s kterými si pak můžete posílat emaily.


Dětskou seznamku provozuje sdružení dětí a mládeže Informační centrum dětí a klubů. Funguje už několik let a je to první specializovaná seznamka pro děti. Dětská seznamka se dost měnila, původně to byla pouze statická stránka. Dnes je Dětská seznamka dynamická stránka a má pěkný vzhled.

 

Pokud si podáte na Dětskou seznamku inzerát, musíte počkat, až vám ho schválí. To je z bezpečnostních důvodů, protože na Internetu jsou i lidi, kteří by nás děti chtěli zneužívat a ubližovat nám.

 

Pokud nechcete prozradit svůj email, můžete si inzerát podat pod značkou. Váš email se pak v textu neobjeví a návštěvník Dětské seznamky vám může napsat jedině přes formulář, aniž by viděl vaši emailovou adresu. Tu se dozví, až pokud mu odpovíte.

 

Na Dětské seznamce najdete občas i zajímavé soutěže o ceny. Mohu vám ji doporučit, já tam například sháním redaktory do Písmákova deníku.

Archivní článek z Písmákova deníku


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024