Na úvodní stránku





Víkend bez turnajů

TAMeK

2015-01-05

Pozvánky

Přečteno: 3781

Komentářů: 0


Následující víkend, který je předposledním víkendem v Centru zábavy Karlín, bude bez turnajů.


Protože o víkendu 10. až 11. ledna 2015 jedeme s mladšími a staršími žáky na přebory družstev Prahy, nebude o tomto víkendu v Centru zábavy Karlín žádný turnaj pro veřejnost.

 

Vše si ale vynahradíme o víkendu 17. až 18. 1. 2015, kdy vás pozveme hned na tři turnaje pro veřejnost. V sobotu 17. 1. to bude 7. ročním turnaj CZ Cup, což bude derniérový turnaj v kategorii dospělých. CZ Cupem jsem v vednu 2009 zahajovali otevření Centra zábavy Karlín a vůbec éru pravidelných turnajů ve stolním tenisu pro veřejnost v Praze.

 

Po CZ Cupu dospělých bude od 15 hodin CZ Cup dorostu. V rámci Velké ceny Centra zábavy budou turnaje kategorie dorostu z úsporných důvodů přesunuty na odpoledne po předchozím turnaji jiné kategorie. Důvodem je, že na kategorii dorostu chodí nejméně hráčů a tento turnaj se s přehledne stihne i odpoledne a ještě zbydou volné stoly pro veřejnost.

 

V neděli 18. 1. bude poslední tunaj v Centru zábavy Karlín, kterým bude CZ Cup v kategorii nejmladšího žactva, která je co do účasti nejsilnější kategorií.

 

Po skončení turnaje začneme balit, protože v pondělí ráno 19. 1. 2015 se stěhujeme pryč. Jednání pilně probíhají, přestoo zatím nejsme schopni sdělit nic bližšího, než to, že od 19. 1. bude Centrum zábavy Karlín na neurčitou dobu zavřeno. O dalším vývoji vás budeme průběžně informovat vždy, když budou nějaké konkrétnější zprávy. Pravděpodobně ale nejbližší další aktivity budou nejdříve od února 2015.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024