Na úvodní stránku





Macourek, Vorlíček, Sýkora: Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

TAMeK

2015-10-22

Kultura

Přečteno: 3547

Komentářů: 0


Vybíráme pro vás z digitálního servisu Supraphonline.cz - TIP PRO DĚTI


Scénář Miloše Macourka a Václava Vorlíčka ke stejnojmennému filmu, převyprávěný Pavlem Sýkorou, je podkladem pro vyprávění Petra Nárožného. Ten je již neodmyslitelným interpretem podivuhodných příhod žáků III. B., kteří vlastní kouzelné sluchátko, plnící každé přání. V tomto vyprávění se na vlastní přání ocitnou Mach se Šebestovou v našem skutečném světě. Prolezou obrazovkou do rodiny Řeháčkových a s pomocí kouzelného sluchátka konají zázraky. Ocitnou se replique montre pas cher v Číně, vykouzlí neandrtálce, přemění psa Jonatána v tatínka s kloboukem , unesou savojskou královnu a podobně. Sluchátko však postupně ukradnou nejrůznější žádostivci jeho fantastické moci. V rukách Horáčka s Pažoutem a zlého Rykla se stane sluchátko přímo nebezpečnou zbraní. Ale všechno nakonec dobře dopadne díky psovi Jonatánovi. V podání Petra Nárožného ožívá příběh s nevídanou lehkostí, barvitě a s vtipem, s nímž interpretuje všechny postavy filmového příběhu.

Nahrávka je ke stažení v digitální verzi na: http://www.supraphonline.cz/album/867-macourek-vorlicek-sykora-mach-sebestova-a-kouzelne-sluchatko

Celková stopáž 1:15:35, cena stažení: 99 Kč

Nakupování v obchodě Supraphonline.cz je možné po předchozí registraci na základě platné e-mailové adresy, přihlásit se lze rovněž prostřednictvím účtu registrovaného u Facebooku či Googlu. Příjemným bonusem je výběr z mnoha platebních způsobů.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024