Na úvodní stránku





Angry Birds

Už jsou zase tady: Angry Birds a jejich nové příběhy, které si Vaše děti zamilují!

Angry Birds 2

Cena DVD 299 Kč

Co mají společného vousy, box, saxofon, lední hokej a nunčaky? Všechno samozřejmě najdete ve druhé se- zóně Angry Birds Toons – společně se spoustou vtípků, na které jste si od našeho opeřeného hejna už zvykli! Podívejte se, jak to všechno jde dohromady v závěrečných 13 epizodách druhé sezóny Angry Birds Toons!

Angry Birds: Prasátka 2. série

Cena: DVD 299 Kč

Vydejte se do práce s dobrosrdečnými, ale nemotornými prasátky z Angry Birds a podívejte se, jak si staví (a boří) své městečko v řadě legračních animovaných krátkých lmů. Počet epizod: 26. Počet porušení bezpečnostních pravidel: Nespočet.

Angry Birds: Stella 2. série

 

Cena: DVD 299 Kč

Zlaté vejce zůstává zahaleno tajemstvím i ve druhé řadě animovaného seriálu o Stelle. Stella a její opeření kamarádi uskuteční úžasný objev, po kterém se Zlatý ostrov otřese v základech. Našli totiž místo, kde je ukryté zlaté vejce! Netrvá dlouho a zjistí, že zlaté vejce má úžasnou schopnost – všechno, co se ho dotkne, se promění ve zlato! Být majitelem zlatého vejce tedy znamená velkou zodpovědnost. Navíc Dahlia spřádá plán, jak se vajíčka zmocnit – samo- zřejmě z vědeckých důvodů. Vejce má ale ochránce, ze kterých jde strach.

 

Více informací najdete na: www.bontonfilm.cz, https://www.facebook.com/novinky.film



Přidání komentáře k článku Angry Birds



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024