Na úvodní stránku





Ben & Mateo představují třetí videoklip

Nový fenomén na domácí hudební scéně, chlapecké duo Ben & Mateo, představují třetí videoklip. A tentokrát je to jízda, kluci se za zvuků hitu Až ke hvězdám prohánějí vypuštěným aquaparkem v pražských Čestlicích. A fanoušci jsou nadšení – za první víkend na Youtube jich klip vidělo přes dvacet tisíc! A ty předcházející dva mají přes 600 tisíc zhlédnutí!

Jak rychle se dva kluci mohou stát miláčky českých náctiletých? Pokud vypadají, zpívají a šíří tak pozitivní energii jako třináctiletý Ben a o rok starší Mateo, tak velmi snadno. Holky v celém Česku je absolutně zbožňují, za poslední dva měsíce nasbírali tisíce fanynek i fanoušků.

Singl Až ke hvězdám je třetí písní, ke které Ben & Mateo, vlastními jmény Benedikt Kis a Mateo Klimek natočili klip. Na Youtube jejich klip Jsi moje star atakuje třistatisícovou hranici zhlédnutí, novější klip k písni Beze slov ji nechal dávno za sebou. A pochvalné komentáře pod nimi se počítají na tisíce.

Třetí klip se rozhodli natáčet v aquaparku, a to především proto, že v současné karanténní době nabízí pohledy a možnosti, které se třeba už jindy nenaskytnou. Kluci se totiž mohli prohánět po atrakcích, které jsou v současnosti uzavřeném areálu úplně bez vody! „Užili jsme si to moc, ty prostory jsou neobvyklé a neobyčejné. My k tomu přidali i originální styl natáčení, zajímavé efekty, světla…“ vypočítává Mateo.

Ke spolupráci si chlapci vybrali tým s bohatými zkušenostmi. Produkce se zhostil Filip Lépeš, který produkoval klipy takovým hvězdám jako je třeba Rytmus, Tereza Kerndlová, David Koller, Majk Spirit, nebo Marek Ztracený! Nový song klukům otextoval Jakub Abdeslam a hudbu složil Ondřej Žatkuliak, který spolupracuje mimo jiné s kapelami Kryštof, Mirai či zpěvačkou Olgou Lounovou.

A zatímco první klip Bena s Mateem byl ztřeštěný a druhý taneční, klip k písni Až ke hvězdám je tajemnějšího ražení, objevuje se tu zvláštní dívka Můza a oba mladé sympaťáky sleduje.

Po sérii klipů myslí nové duo i na živé koncerty. Pokud vše půjde dobře a vláda rozvolní opatření týkající se kulturních akcí, jsou kluci připraveni na jaře vyrazit na turné, zatím uvažují o sedmi velkých českých a moravských městech - Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci a Pardubicích.

 

Klip naleznete zde:

https://www.youtube.com/watch?v=L7_3OSJ6pDc



Přidání komentáře k článku Ben & Mateo představují třetí videoklip



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024