Na úvodní stránku





Obnoveny eziny Speed Express a Písmákův deník

Čtenáři ezinů Písmákův deník a Speed Express se konečně dočkali a oba magazíny se vrací na český Internet. Oba začínají od nuly, protože při rychlém stěhování webhostingů Informačního centra oddílů a klubů, nebyly zařezeny mezi pár vyvolených webů, které se přestěhovaly na Savanu a plynule pokračovaly.

Oba eziny, které koncem roku měly nedostatek článků se vracejí na Internet v podobě dvojprojektu. Někdejší šéfredaktoři Marťas a Písmák spojují své síly. Kdybyste viděli do jádra redakčního systému, tak byste viděli, že je to vpodstatě jeden ezin s dvěma designy, které se zobrazují podle toho, z které domény na něj přijdete. Převážná většina článků bude společných. Vychytávkou je to, že některé články je možno směrovat i pouze na jeden z ezinů, tedy buď jenom na Speed Express nebo jenom na Písmákův deník.

Speed Express se více specializuje na mládež, Písmákův deník na mládež a děti. Hranice je velmi sporadická a subjektivní, proto se také většina článků bude hoditě oběma ezinům a mají tedy společnou databázi, aby se eliminovalo nedostatku článků.

V nejbližších dnech doladíme ještě poslední detaily a potom pojedeme naplno v ostrém provozu. Protože začínáme od nuly, přineseme vám vedle nových článků, i několik článků archivních, které na našich ezinech kdysi vyšly, ale koncem loňského roku s nima zmizely.

[1]


Bez nadpisu

16.07.12 10.24

Míla

Odpovědět

Zítra se do toho budete moct pustit. Vypadá to, že bych to mohl stihnout doladit ještě dnes, nejpozději zítra dopoledne.


Super

16.07.12 10.09

Kuba

Odpovědět
Super :))) Hurá :)))

RE:Super

16.07.12 10.21

Písmák

Odpovědět

Doufám, že to s Marťasem zvládneem a že nebudete zklamáni.

RE:RE:Super

16.07.12 10.22

Kuba

Odpovědět

Určitě :)))

Já pomůžu  akluci jistě taky :))))))))))))))

[1]



Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024