Na úvodní stránku





Můj kontakt – universální kontaktní server

Martin Fencl

2013-06-28

Internet

Přečteno: 5268

Komentářů: 0


Nechcete-li ztratit kontakt na své straé známé, registrujte se na Mém kontaktu. Tento kdysi samostatný server, se stal při svém znovuobnovení další sekcí Prima portálu.


Můj kontakt

Desátou sekcí Prima portálu je Můj kontakt. Ten funguje současně i na doméně www.primakontakt.cz. Jde o univerzální kontaktní server. Nebude to konkurence Primaseznamky, protože není seznamkou. Slouží k tomu, že se na něm zaregistrujetre a až vás bude hledat nějaký přítel z mládí, který o vás bude něco vědět, ale ztratí na vás kontakt, což se v dnešní době, kdy neexistuje centrální telefonní seznam jako před pár desítkami let, může klidně stát.

 

Váš starý známý si vybere filtr, který mu bude vyhovovat a podle něj vás zkusí vyhledat. Když vás najde, tak se vám ozve. Chcete-li si zachovat na serveru anonymitu, zaregistrujete se pod značkou. To znamená, že žádný kontaktní údaj na vás se nezobrazí a bude možno vás kontaktovat pouze přes formulář. Tento vzkaz vám přijde do emailu a vy se rozhodnete, zda na něj odpovíte nebo ne. Samozřejmě druhou možností je nechat vybrané kontakty zobrazit přímo. To záleží na vás.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024