Na úvodní stránku





Hledáme redaktory

Michal Nováček
Martin Fencl

2012-07-16

Různé

Přečteno: 11598

Komentářů: 0


Jak jsem vás informovali dopoledne, eziny Speed Express a Písmákův deník se po delší odmlce vrací. Během té doby se rozpadly stará redakce a proto hledáme nové redaktory.


     Speed Express byl oficielně spuštěn dnes. Výhledově bychom rádi publikovali aspoň obden jeden článek, raději pět článků týdně. Speed Express je určen náctiletým a mládeži, chceme tedy psát o všem, co je zajímá. A aby byl náš magazín opravdu zajímavý a čtený, hledáme redaktory, kteří by svými články zaplnili naše rubriky.

 

     Písmákův deník byl spuštěn také dnes. I zde by měl vycházet minimálně obden článek, lépe když jich bude pět týdně. Abyste zde nacházeli zajímavé čtení, hledáme redaktory, kteří by psali o svých zájmech, o dění ze svého okolí, ale třeba i povídky apod.

 

     Pokud byste pro nás rádi psali, ale nenacházíte vhodnou rubriku, není to problém. Klidně ji můžeme přidat. Máte-li tedy zájem se k nám přidat, pište na email sefredaktor(zavináč)speedexpress.cz nebo sefredaktor(zavináč)pismakuvdenik.cz.

 

     Cílové počty článků lze nyní dosáhnout snadněji, popř. i překročit, protože část článků bude společná pro oba eziny. Bohužel, protože jsme amatérský ezin, nemůžeme články honorovat. Může to pro vás ale být dobrý začátek pro vaši pozdější dráhu profesionálního redaktora.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Internet mládeži, z.s.
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012-2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024